Twee Premier League-partijen zijn gekoppeld aan Dries Mertens
نوشته شده توسط : Hency

Lorenzo Insigne sprak na de 1-0-nederlaag van Napoli tegen Cagliari en concentreerde zich op de positieve aspecten van de weergave van het team: "We speelden zo intensief en drukten Cagliari goed. Het was een ongelooflijke wedstrijd." Het was een eenzijdige wedstrijd. We hebben alles gegeven van start tot finish. Ik miste een goede kans in de eerste helft; deze dingen gebeuren en het spijt me.

Twee Premier League-partijen zijn gekoppeld aan een zet voor Napoli-spits Dries Mertens. De Belg is de afgelopen 3-4 seizoenen een van Napoli's belangrijkste spelers in de Serie A geweest. Na aanvankelijk als vleugelspeler te zijn gebruikt, werd Mertens met een goedkope voetbalshirts een spits onder Maurizio Sarri en heeft het sindsdien verder gedragen.

Kalidou Koulibaly heeft een verbod op twee wedstrijden gekregen nadat hij werd uitgezonden wegens afwijkende meningen in de nederlaag van Napoli tegen Cagliari op woensdag. De 28-jarige verdediger kreeg in de 88e minuut een rode kaart te zien kort nadat Lucas Castro het enige doelpunt van de wedstrijd maakte.

Napoli plant een groot aantal contractverlengingen om een ​​aantal van hun sterspelers voor langere tijd bij de club te houden. De laatste rapporten suggereren dat de eerste grote deal waaraan de club werkt, is dat de Braziliaanse middenvelder Allan een Napoli voetbalshirts draagt. De eerste vergadering is gehouden en nu zullen de partijen samenwerken om een ​​akkoord te bereiken.